Кажу да сам изрод свога народа! Нисам ја изрод свога народа, него су они, јер они су издали Србски народ. Ја сам се само вратио Србском народу!

Posted: 14. јануара 2016. in Срби Босне и Херцеговине

Поштовани читаоци сајта СРПСКА ИСТОРИЈА, ово писмо које сам добио делим уз сагласност мог пријатеља Србина муслиманске вероисповести који га је и саставио… Аднан Хусеинспахиц Адо.

104461656786121659910956-1Поздрави…

Само да се јавим и кажем свака част брате на објавама и страници тј сатју СРПСКА ИСТОРИЈА и категорији „Срби Босне и Херцеговине“ . Зелим да кажем да сам велики велики заговорник Србског народа – Иако сам по породици „Бошњак“. На овим просторима за мене само постоје људине Србског народа. Народ који је овђе најстарији, најчаснији, највриједнији и једини народ који није искривио чињенице хисторије. Волим Србију и србски народ – народ који је пролазио кроз све и свашта (Народ коме су отимали и људе и земљу) – чудно је поносит се „босанцем муслиманом“ а знат на чему је то засновано. На сили, отимању, силовању и присилом утјеривања у вјеру. И дан данас се ради тако. Прво су превели на Ислам – па сад створисе и нацију – државу – па и језик.

Што су све то урадили – него и Србе криве за све!!

Потребна је борба, и упућивање овог неупућеног свијета на овим просторима.

Један овакав сајт је баш оно што треба. Да људи могу доћи и схватит и мало размислити – иако многи врло добро знају, само понос не могу прегазити.

Довољно је да знам истину и примакнем се народу који говори право, часно и без сплетки – ТО ЈЕ СРБСКИ НАРОД!

Треба се трудит и објаснити људима, омогућит да читају. Јер свиједок сам да на овим просторима су и књиге нетачне, тј историју пишу по своме нахођењу.

Ја сам рођен и живим као муслиман бошњак с народом који отима туђе. СРПСКИ НАРОД НЕ ЗЕЛИ ТУЂЕ – СРБСКИ НАРОД ХОЋЕ СМАО СВОЈЕ.

Треба бранит своје земље, вјеру и нацију свој народа!! Србски народ свим силама се треба удружит за своје!!! То ћемо најбоље постићи СЛОГОМ И примјењивање нашег. Као нпр Наше Нове године а не неке тамо …

Не смије се дозволит да износе лажи на Српски народ. Да каљају језицима њихову част. Да су убице и злочинице. Па Србски хероји су “злочинци” „У свијету“… Томе треба стати у крај „то се једино може“ заједничким снагама.

Кажу да сам изрод свога народа! Нисам ја изрод свога народа, него су они, јер они су издали Србски народ. Ја сам се само вратио Србском народу!

Толико, од брата из биХ
Аднан Хусеинспахић Адо

Писмо објављено у целости.

СРПСКА ИСТОРИЈА

Advertisements
коментари
  1. Bane каже:

    Eh kad svi tako rzonovali,dobar clanak

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s