«РУСКИ КОЗАЦИ»: CПЕКТАКЛ О ПОБЕДИ И ВЕЛИКОЈ РУCКОЈ ДУШИ!

Posted: 31. марта 2015. in Новости - Дешавања
Ознаке:

Приказује се 3.JPG«РУСКИ KОЗАЦИ»: ЕКСПЛОЗИЈА ЕНЕРГИЈЕ, РИТМА И СТРАСТИ!

«РУСКИ КОЗАЦИ», који носе титулу «ВЕЛИКИ КОЗАЧКИ БАЛЕТ»,  ексклузивно ће наступити на сцени САВА ЦЕНТРА, 4  априла 2015 год.

Легендарни  «РУСКИ КОЗАЦИ»  је водећи државни професионални играчки козачки ансамбл Руске Федерације.

Повод за организовање ове манифестације је: свечано обележавање «70 ГОДИНА ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ».

Ансамбл  «РУСКИ КОЗАЦИ» — носилац је многобројних државних награда и светских признања.

Руководилац aнсамбла,  генијални кореограф ЛЕОНИД МИЛОВАНОВ, један је од пуномоћних лица Председника РФ, ВЛАДИМИРА ПУТИНА за „Народни фронт“.

Награђен је од стране бившег Председника РФ, Дмитрија Медведева, 2010 године звањем „НАРОДНИ УМЕТНИК РУСИЈЕ“.

«РУСКИ КОЗАЦИ»  су еминентни носилац козачке културе – ансамбл који негује богату духовну, музичку и играчку козачку традицију и наслеђе бројних козачких региона Русије од реке Дона до Сибира.

У свом саставу имају виртуозне играче и сјајне певаче.

Обучени у живописне костиме, необичних боја, играчи атлетске грађе, фантастичног умећа, на бриљантан начин приказују легендарну храброст и понос Козака.

Њихова игра је инспиративна, пуна енергије, аутентичног ритма, страсти, а играчке вештине су доведене до перфекције, до граница акробатске вештине.

Постављајући пред себе најсложеније уметничке задатке, чланови ансамбла изводе кореографске и играчке бравуре са таквом лакоћом која је својствена великим мајсторима, и због тога их с правом називају „Велики козачки балет“.

Осим перфектне технике, њихови спектакли су пуни дубоког драмског ефекта. Њиховим кореографским приказом  пред очима гледоца се раскрива „Велика Руска Душа“.

Високим квалитетом програма и спектакуларним извођењем, Ансамбл „Руски Козаци“, је освојио читав свет, гостујући на свим континентима и престижним музичким и позоришним фестивалима.

2001 године су наступали у Единбургу, на фестивалу «Military Tattoo» на којем је присуствовала и енглеска краљица Елизабета  II, која је била усхићена феноменалном изведбом и позвала их је на пријем у част свог јубилеја.

Након чега је часопис  «The Scotsman» објавио следеће о козацима: «Заборавите „Riverdanc.  Ова група је достојна да се сматра најбољом на свету“.

У Београду  «РУСКИ КОЗАЦИ» представиће величанствени музичко-сценски програм, поводом «70 ГОДИНА ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ»,  који ће оставити гледаоце без даха !

Сваки детаљ програма доведен  је до перфекције – од костима до покрета, они напросто опчињавају публику неизмерном енергијом, ефектном игром, сензационалном кореографијом, страшћу и узбуђењем.

У изедби се користе оригинални козачки реквизити израђени по узорцима из музеја: костими, топ, сабље, пушке, који дочаравају истински козачки живот.

Дођите, наша срца ће куцати заједно !

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s