“ПЛАН ЗА ПОГИБИЈУ СВИХ ПРАВОСЛАВНИХ СЛОВЕНА“!!!

Posted: 10. јануара 2015. in Занимљивости, Православље, Uncategorized

GoranKikovic_sadrzajПише: Горан Киковић, историчар

Да постоји завјера против Словена и да то није празна прича свједоче документа односно “Доктрина америчке борбе против истока“ коју је написао Алан Дале, директор ЦИА од 1953. До 1961. године.

Он је упутио директиву америчким службама безбједности у којој се каже:

“Рат је завршен, полако ћемо све изградити, и ми ћемо дати све што имамо, сво злато, сву материјалну моћ на магарчење и залуђивање људи.

Човјечји мозак, свијест људи склони су промјенама. Посијемо ли тамо хаос, ми ћемо непримјетно да им подметнемо лажне вриједности и примораћемо их да те вриједности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини.

Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свијест.

Литература, биоскоп и позориште ће прослављати најнижа људска осјећања. Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усуђивали у човјеков разум култ секса, насиља, садизма ииздаје – једном ријечју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазвати хаос и неред. Непримјетно, но активно и постојано.

Помагаћемо деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност. Честитост и праведност биће исмијавани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима- све ћемо то култивисати у свијест људи. И мали број, веома мали број људи ће схватити о чему се ради. Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмијавати се са њима, оклеветати их и прогласити их отпадницима друштва.

Ми ћемо рушити духовне вриједности,вулгаризовати и уништавати основе народне моралности. На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у дјетињству и младалачком добу, увијек ћемо главну ставку да бацимо на омладину, деморалисати, развршћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо“.

Ова директива као и многе прије и послије ње су усмјерене директно против православних Словена, прије свега Руса и Срба. Вријеме је показало и доказује да се директиве и стратегије америчке спроводе у поготову у последњих тридесетак година.

Но морамо се ми Срби уздати у ријечи Mитрополита Петра I Петровића- Светог Петра Цетињског његовом насљеднику Петру II Петровићу Његошу, а оне су биле “моли се Богу и држ` се Русије“.!

Пише: Горан Киковић, историчар

Глас ХОЛИМИЈЕ, бр.24

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s