Хор, оркестар и ансамбл Црноморске флоте Руске Федерације

Posted: 2. јуна 2014. in Новости - Дешавања

flotaКонцерт
Велика дворана
09. јун, 20.00
* Приход од улазница биће уплаћен на наменски рачун за санацију штете од поплава у Србији Цена улазница: 1000 и 1200 дин.

Организатор и покровителј концерта: Амбасада Руске Федерације у Србији
Извршна продукција: Сава Центар

Сава Центар у сарадњи са Амбасадом Руске Федерације у Србији организује концерт Ансамбла хора и оркестра Црноморске флоте Руске Федерације из Севастополја, који ће се у Великој дворани Сава Центра одржати 09. јуна 2014 године.

Овај концерт је само још једна у низу помоћи коју Русија и руски народ упућује Србији у тешким тренутцима за нашу землју пошто ће сав приход од продатих улазница бити уплаћен на наменски рачун као помоћ за санацију штете начињене поплавама.

Након гостовања у многим землјама Европе, Ансамбл Црноморске флоте први пут гостује у Србији где ће приказати широк спектар традиционалних песама и игара Русије, као и песме спеване у време великог отаџбинског рата, војничке песме и песме које ће опевати ширину душе рускога народа. Познат по хору чија снага гласа јасно преноси и наглашава сваку ноту као и по солистима из редова хора који носе сваку емоцију у свом гласу, стају раме уз раме са надалеко чувеним хором Црвене Армије Александров. Уз руске игре и песме, посетиоце очекује врхунски музичко-сценски наступ који од срца Србији поклањају припадници Црноморске флоте Руске Федерације.

Куриозитет овог концерта је у томе да Ансамбл Црноморске флоте долази из Руске Федерације директно у Србију да би наступили у хуманитарне сврхе, а у организацији Амбасаде Руске Федерације.

ПОЗИВАМО ВАС ДА КУПОВИНОМ УЛАЗНИЦЕ ПОМОГНЕТЕ ПРИКУПЉАНјУ СРЕДСТАВА ЗА ПОМОЋ ПОПЛАВЉЕНИМ ПОДРУЧИЈИМА У СРБИЈИ, А ДА ПРИСУСТВОМ НА КОНЦЕРТУ ЗАХВАЛИМО РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ НА ПОМОЋИ КОЈУ НАМ НЕСЕБИЧНО ДАЈЕ У ОВИМ ТЕШКИМ ТРЕНУТЦИМА.

Извор – САВА ЦЕНТАР

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s