Апел Српског лекарског друштва (СЛД)

Posted: 19. маја 2014. in Новости - Дешавања

983649_824905260872883_1718521190826106488_nСАОПШТЕЊЕ СРПСКОГ ЛЕКАРСКОГ ДРУШТВА ПОВОДОМ КАТАСТРОФАЛНИХ ПОПЛАВА У СРБИЈИ:
„Суочени са катастрофалним последицама незапамћене временске стихије која је погодила Србију и околне земље, Српско лекарско друштво апелује на све своје чланове, као и на све грађане Србије, да се активно укључе у организоване акције државних органа и институција, са циљем спасавања људских живота, обезбеђивању оптималног збрињавања пострадалог становништва, као и санирању последица које ће остати након повлачења водене стихије.

Посебно апелујемо на све лекаре, чланове Српског лекарског друштва, да све своје стручне, професионалне и људске напоре, на волонтерској бази, уложе у пружању медицинске и хуманитарне помоћи пострадалом делу нашег народа.

Српско лекарско друштво је спремно да у оквиру својих могућности пружи сву неопходну помоћ Министарству здравља у обезбеђивању медицинске заштите неопходне у ванредним условима. У том циљу формиран је Одбор за медицинску помоћ која стоји на располагању Министарству здравља Републике Србије.“

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s