Европа живи на рушевинама српске цивилизације

Posted: 28. септембра 2013. in Античка историја

Револуционарно археолошко откриће

СликаИстина која полако излази на видело, а коју ,,цивилизирани Европљани“ по сваку цену желе да сакрију, је – да је цела Европа настала на рушевинама прастаре словенске (српске) цивилизације.

Дрезден у Немачкој, откопано праисториско словенско насеље у центру града.

Лондонски ,,Индипендент“ преко целе насловне стане објављује чланак о проналаску најстарије цивилизације у Европи.

Према писању листа, та цивилизација је 2.000 година старија од Стоунхенџа у Великој Британији. Установљено је да испод поља и градова у Немачкој, Аустрији, Чешкој и Словачкој постоји мрежа од више од 150 огромних храмова, изграђених пре 7.000 година, односно око 300 година пре сличних храмова у Месопотамији, преноси BBS.

Лист наводи да ће то откриће из темеља променити постојећа схватања о каменом добу у Европи, пошто се до сада сматрало да се монументална архитектура пре Европе развила у Месопотамији и Египту, пише лист.“

Није тешко погодити да је та најстарија цивилизација – Словени, односно Лужички Срби, који и су и данас најближии генетски сродници Балканским Србима.

Извор: ,,Indipendent“  11. јун 2005

http://translate.google.com/translate?hl=sr&sl=de&tl=sr&u=http://www.archaeologie.sachsen.de/lmv/print/26_299_DEU_Print.html&anno=

http://vesna.atlantidaforum.com/?p=148

коментари
 1. slobodan каже:

  Zato i žele da nas sistematski unište.

 2. Lilly Tatic каже:

  Reblogged this on BELEŽNICA and commented:
  Лондонски ,,Индипендент“ преко целе насловне стане објављује чланак о проналаску најстарије цивилизације у Европи.

  Према писању листа, та цивилизација је 2.000 година старија од Стоунхенџа у Великој Британији. Установљено је да испод поља и градова у Немачкој, Аустрији, Чешкој и Словачкој постоји мрежа од више од 150 огромних храмова, изграђених пре 7.000 година, односно око 300 година пре сличних храмова у Месопотамији, преноси BBS.

  Лист наводи да ће то откриће из темеља променити постојећа схватања о каменом добу у Европи, пошто се до сада сматрало да се монументална архитектура пре Европе развила у Месопотамији и Египту, пише лист.“

  Није тешко погодити да је та најстарија цивилизација – Словени, односно Лужички Срби, који и су и данас најближии генетски сродници Балканским Србима.

  Share this:

 3. ZorkaM каже:

  I šta čini kulturna Evropa i vajni moćnici?Kroz Kapiju ušli,a sada bi da izadju,a na njoj Čuvari!Gde bi,šta bi? Jedan dali da udju, a pet daju da se pobiju Čuvari.

 4. Miro каже:

  Истина је универзална и на њој се заснива истинска цивилизација. Европа није истинска цивилизација управо због скривања Истине о Србима.
  До сада су на запада засрали у лажној историографији а сада дође вријеме да то полижу.

 5. Марко каже:

  Словени јесу најстарији народ на европском тлу, толико доминантан у сваком погледу да су морали да се кују планови за систематско уништење истих. Ову историју што учимо, то су писале велике силе за време Берлинског конгреса. Један од разлога за једно овакво скрнављење нечије историје је тај да би се стекао утисак како смо ми овде у ствари ДОШЛИ (и то тек у 7. веку) и како би Срби изгубили историсјко право на неке (односно на скоро све) територије јер би, у супротном, пропала и Немачка и Француска и Велика Британија итд.
  Прво, Душаново царство је било дупло веће него што данас тврде историјске читанке, друго, крвљу стечене територије на којима се данас налази „земља чији је народ један од најстаријих у Европи“ – Албанија, су на Берлинском конгресу одузете из разлога да се спречи просперитет Србије (посебно у економији) јер би нам, излазом на море, били доступни поморски трговачки путеви. Када би Србија данас узела све територије које јој по праву припадају, за остале не би остало ништа. Те наше територије су богате рудама, затим плодна земља, прелепе шуме, реке, ливаде тако да слободно могу да закључим да је један од главних циљева мењања наше историје и систематског уништавања наше нације спречавање просперитета на пољу економије. Јер зна се, ако земља има добру економију, имаће добру војску, а ако има добру војску…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s